V2 of V3 gearbox

Vragen over onderhoud, aanpassingen, upgrades, hier ben je op de juiste bestemming.

Moderator: Panda

V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Brajopie » vr 01 maart 2013, 10:21

Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen een V2 en een V3 gearbox?
Heb al gezocht op google, maar het enige wat ik kan vinden is dat die kleine kindjes zeggen dat de V2 slechter is dan de V3. Helaas zonder uitleg ofzo.
Avatar gebruiker
Brajopie
 
Berichten: 315
Geregistreerd: vr 01 feb 2013, 16:25
Camouflage: Woodland/DPM
Replica Collectie: M4 CQB-r

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Spoons » vr 01 maart 2013, 10:45

opbouw van.
V2 gearbox
Afbeelding

V3 gearbox
Afbeelding

zie het verschil in formaat vooral bij de trekker.
zo heb je in een p90 weer een v6
Afbeelding
Ideeën, vragen of klachten? Laat het de administrators en moderators weten!

http://www.facebook.com/airsoftnederland.
--------------------------------
www.team-data.nl
--------------------------------
Meer weten over mij? klik
Spoons
D.A.T.A. Team Member
 
Berichten: 964
Geregistreerd: vr 28 dec 2012, 09:50
Woonplaats: Apeldoorn
Camouflage: US Woodland; DPM
Replica Collectie: M4A1 met acog-scope, precision barrel, ultimate hop-up ; L96 met 3-9x scope ; P90 met reddot; M56C9 shotgun ; Glock 19;

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Spoons » vr 01 maart 2013, 11:06

The answer is no, lots and lots of reasons why not but the first one and clearest is simply the motor cage, that simply will not fit in an m4 receiver

there is a reason we still use the v2 gearbox in aeg even with it having some weaknesses , it's size and motor configuration allow it to fit where the stronger v3 for example will not go , with aegs it always a balancing act with getting everything into the shells of the replicas


bron: http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=74582151

simpelweg past niet in iedere replica een v2 of v3 of v6 of wat dan ook. het hangt af van je replica. m4's hebben v2, g36 en een ak een v3 en p90 een v6
Ideeën, vragen of klachten? Laat het de administrators en moderators weten!

http://www.facebook.com/airsoftnederland.
--------------------------------
www.team-data.nl
--------------------------------
Meer weten over mij? klik
Spoons
D.A.T.A. Team Member
 
Berichten: 964
Geregistreerd: vr 28 dec 2012, 09:50
Woonplaats: Apeldoorn
Camouflage: US Woodland; DPM
Replica Collectie: M4A1 met acog-scope, precision barrel, ultimate hop-up ; L96 met 3-9x scope ; P90 met reddot; M56C9 shotgun ; Glock 19;

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Silver » vr 01 maart 2013, 11:24

Zijn die dan ook werkelijk om te ruilen? Bijv een TM V3 GB in een G&G V3 AEG etc?
Ideeën, vragen of klachten? Laat het de administrators en moderators weten!
Het is de laatste tijd erg druk, maar wij doen ons best z.s.m. te reageren.

Wil je ook via Facebook op de hoogte blijven: http://www.facebook.com/airsoftnederland.
Avatar gebruiker
Silver
Airsoft.nl Staff
 
Berichten: 622
Geregistreerd: za 12 maart 2011, 15:22
Camouflage: DPM, Woodland, A-TACS FG

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Spoons » vr 01 maart 2013, 11:38

dat dacht ik wel ja
Ideeën, vragen of klachten? Laat het de administrators en moderators weten!

http://www.facebook.com/airsoftnederland.
--------------------------------
www.team-data.nl
--------------------------------
Meer weten over mij? klik
Spoons
D.A.T.A. Team Member
 
Berichten: 964
Geregistreerd: vr 28 dec 2012, 09:50
Woonplaats: Apeldoorn
Camouflage: US Woodland; DPM
Replica Collectie: M4A1 met acog-scope, precision barrel, ultimate hop-up ; L96 met 3-9x scope ; P90 met reddot; M56C9 shotgun ; Glock 19;

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Tauron » vr 01 maart 2013, 13:21

alsg G&G direct gecloond is van TM is dat geen enkel probleem
Afbeelding

Meppie : yep - je hebt beginners, dan krijg je milsim en dan komt SHAT.
Tauron : zolang je dat maar weet
Avatar gebruiker
Tauron
 
Berichten: 1937
Geregistreerd: vr 09 nov 2012, 20:10
Camouflage: Partizan M, MARPAT, Vegetato
Replica Collectie: Realsword Type 97 + 97b, Cyma RPK, G&P M14, A&K Masada, King Arms SIG 556 DMR, Tokyo Marui G18c AEP, Goblin Deuce, A&K M249 MkII, VFC AK74UN, Dboys AK74, Real Sword SVD

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor WickedBassie » za 02 maart 2013, 17:54

Als je een aftermarket gearbox shell koopt wil dat nog wel eens een probleempje geven. Wanddiktes die dikker zijn enzo. Maar dat zijn altijd hele kleine dingetjes in mijn ervaringen. Nog nooit gehad dat een een V3 gearbox van een ander merk echt niet in mijn AK's paste.

De deelbare gearboxen V2 zijn niet altijd uitwisselbaar met niet deelbare V2 door de ruimte in de aeg.

En in China Made onderdelen zijn de toleranties vaak zo slecht dat ze soms niet in high quality gearboxen passen en andersom.

V2 is overigens echt niet slechter dan de V3. Is puur het model van de gearbox. De V1 (FAMAS) schijnt overigens wel erg slecht te zijn maar geen ervaring mee. :D
Avatar gebruiker
WickedBassie
 
Berichten: 249
Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:01
Woonplaats: Fryslân

Re: V2 of V3 gearbox

Berichtdoor Brajopie » za 02 maart 2013, 18:30

Bedankt voor jullie informatie!
Avatar gebruiker
Brajopie
 
Berichten: 315
Geregistreerd: vr 01 feb 2013, 16:25
Camouflage: Woodland/DPM
Replica Collectie: M4 CQB-r


Keer terug naar Onderhoud, Customizing & Upgrading.