Airsoft.nl nieuwsflits!

Het laatste nieuws met betrekking op Airsoft.nl

Moderator: Panda

Airsoft.nl nieuwsflits!

Berichtdoor Fl4m3s87 » wo 07 sep 2016, 12:13

Beste forumleden,

De afgelopen periode hebben zich op de achtergrond een aantal ontwikkelingen voorgedaan. Als team van moderators en administrators hebben we zeer zeker niet stilgezeten. Het merendeel van deze ontwikkelingen zijn helaas nog niet zichtbaar, maar we willen jullie alsnog even meenemen in het een en ander.

Laten we beginnen met het minder leuke nieuws. Helaas hebben we op een niet zo'n plezierige manier afscheid moeten nemen van een van onze forumleden. Na verwoede pogingen van beide partijen om het contact te herstellen, is alsnog het vertrouwen van het team van Airsoft.nl dusdanig geschaad, dat wij geen enkele andere manier zagen dan via een ban voor onbepaalde tijd het contact te verbreken. We zijn geen 'wall of shame' en naam en reden zullen dan ook achterwege blijven. We wensen de mede-airsofter in kwestie echter oprecht succes met het uitvoeren van deze mooie hobby!

Het leuke nieuws is dat onze administrators op de achtergrond druk doende zijn met het forum in een nieuw en modern jasje te steken. Een aantal belangrijke sleutelwoorden hierbij zijn gebruiksgemak, toekomstbestendig en responsive (het behouden van de look-and-feel, inclusief alle functionaliteiten op alle platformen zoals Pc, smartphone en tablet). De eerste resultaten mogen er al zijn, maar we kunnen nog niet al te veel loslaten over de exacte details omdat de techneuten nog wat zaken op orde moeten stellen. Vanzelfsprekend houden we jullie hierover op de hoogte, zodra er weer wat nieuws te melden is over dit onderwerp!

Met de vernieuwingen van het forum en het spijtige afscheid van een mede-airsofter, hebben wij eveneens het reglement en de algemene voorwaarden herzien en aangepast. Vrees niet, het zijn geen drastische wijzigingen! Zowel het reglement als de algemene voorwaarden sluiten naadloos op elkaar aan en zijn er deels voor jullie gemak en veiligheid, maar geven ook onze moderators wat meer vrijheden om daar waar nodig correct te handelen. Ook hiervoor geldt dat we jullie een seintje geven, zodra we de reglementen en de algemene voorwaarden hebben vervangen.

Nog eventjes geduld nog, maar er is veel leuks en nieuws opkomst op Airsoft.nl!

We hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Namens het gehele team van Airsoft.nl,
Avatar gebruiker
Fl4m3s87
Airsoft.nl Moderator
 
Berichten: 788
Geregistreerd: wo 24 jul 2013, 14:41
Camouflage: NWU I&II/AOR2&AOR1
Replica Collectie: VFC H&K416 D, TM Sig Sauer P226 E2

Re: Airsoft.nl nieuwsflits!

Berichtdoor Desperado » wo 07 sep 2016, 13:50

Goed om te lezen. Ik ben met name benieuwd naar jullie plannen voor de main site!
Avatar gebruiker
Desperado
 
Berichten: 273
Geregistreerd: vr 25 sep 2015, 06:54
Camouflage: US Woodland
Replica Collectie: VFC HK416D GBBR, SA G17 GBB, TM SCAR-H EBB, Well Vz.61 Skorpion AEP

Re: Airsoft.nl nieuwsflits!

Berichtdoor Foodie88 » wo 07 sep 2016, 13:53

Zouden jullie een link naar het reglement en algemene voorwaarden kunnen plaatsen en daarnaast kunnen aangeven wat er gewijzigd is?

Goed werk, ik ben benieuwd wat er komen gaat.
Avatar gebruiker
Foodie88
 
Berichten: 191
Geregistreerd: wo 15 jun 2016, 14:49
Woonplaats: Nederland
Camouflage: Digi Flora
Replica Collectie: JG Bar 10, Blackwater 1911 R2, STTi Mk23

Re: Airsoft.nl nieuwsflits!

Berichtdoor Fl4m3s87 » wo 07 sep 2016, 15:57

De link naar het nieuwe reglement en de nieuwe algemene voorwaarden volgt natuurlijk zo snel mogelijk. Er zijn inmiddels een aantal revisies geschreven en het hele team moet instemmen ;)

Qua algemene voorwaarden zijn we afgestapt van de standaard voorwaarden van phpBB. We hebben vooral zaken opgenomen zoals netiquette, discriminatie/racisme, etc.

Daarnaast hebben we het huidige reglement herschreven, en zijn alle regels voor subfora (zoals bijvoorbeeld de Market Place) samengevoegd in een document. Je zult op termijn dus alle regels in ieder subforum tegenkomen. Dat voorkomt onduidelijkheid dat je meent alle regels te hebben gelezen, maar dat er in een ander subforum nog extra regels gelden.

Daarnaast is de verwijzing van deze 'gedragscode' (ik noem het maar even zo) opgenomen in de algemene voorwaarden. We gaan natuurlijk kijken om dit voor iedereen op een zo logisch mogelijke plek op het forum te plaatsen.
Avatar gebruiker
Fl4m3s87
Airsoft.nl Moderator
 
Berichten: 788
Geregistreerd: wo 24 jul 2013, 14:41
Camouflage: NWU I&II/AOR2&AOR1
Replica Collectie: VFC H&K416 D, TM Sig Sauer P226 E2


Keer terug naar Airsoft.nl Nieuws