GFC Tactical HDR Gloves

Hier kan je Reviews vinden die door de Airsoft.nl Staff zijn gemaakt.

Moderator: Panda

GFC Tactical HDR Gloves

Berichtdoor DrPepper » di 15 okt 2013, 19:32

Dit is een blog artikel. Om het volledige artikel te lezen, klik hier

Inleiding

Veel airsofters gaven een reactie op de review van de MechanixWear handschoenen. Waarom handschoenen “een must voor airsofters” zijn, bijvoorbeeld. Toch nu weer een review van een paar handschoenen. Dit keer de HDR smart TAC van GFC Tactical, de GunFire Gear lijn.

Aanschaf

De handschoenen zijn ons ter beschikking gesteld door GunFire. Een groeiend bedrijf die zich ook graag willen bewijzen binnen de Nederlandse airsoft wereld. GunFire heeft een uitgebreide website en leveren snel en probleemloos vanuit Polen.

Voor diegene die ze wil bestellen, de product code is HDR-SMR-OD voor de uitvoering die Airsoft.nl heeft getest.

Afbeelding

Kwaliteit

Voor velen is de aanschaf van alle materiaal, om een volledige uitrusting bij elkaar te krijgen, een hele kluif. Het kost je vaak heel veel geld. GFG bied airsofters een goedkopere manier om hun gear aan te vullen. Vaak ook van verbluffend goede kwaliteit, gezien de lage prijzen. Zo heb je de mogelijkheid om een fantastische load out samen te stellen, ook met een kleiner budget.

De handschoenen worden geleverd in een degelijke verpakking. Het ziet er zeker niet goedkoop uit en dat is dan ook weer mooi meegenomen.

Het eerste dat ons op valt is ook gelijk het enige grote minpunt wat wij konden ontdekken, er hangt een vrij penetrante olie achtige lucht  om de handschoenen… Zo erg dat we een sopje hebben gemaakt en de handschoenen er in hebben laten weken. Moet gezegd dat de lucht daarna weg was en niet terug is gekomen.

Pasvorm en gebruik

Wanneer je als airsofter handschoenen besluit te dragen is het, net als in real life, handig om handschoenen te dragen die de uitvoering van je “missie” niet belemmeren. De HDR smart TAC handschoenen van GunFire zien er stoer uit. Leren versteviging op de buitenzijde van de vingers. Een harde schaal ter bescherming van je knokkels, kortom een look die velen zal aanspreken! De Airsoft.nl testpersoon heeft handschoen maat 10 en daarbij lange vingers. Vaak blijken de vingers van handschoenen te kort waardoor je beperkt wordt in je vrijheid. Al gauw zal je dan in het veld met vrij grote regelmaat je handschoenen uit gaan trekken. Deze handschoenen hebben dat probleem niet. Ze zijn ruim en tijdens de test bleek de handschoen geen enkele belemmering op te leveren. Het materiaal is stevig, leer in de palm en de rug is van een elastisch materiaal. De stiksels zijn recht en zien er daardoor duurzaam uit.

De handschoenen kunnen na gebruik uitgewassen worden. Airsoft.nl raad aan dit gewoon met de hand te doen. Er zit geen was instructie bij de handschoenen maar het bleek geen problemen op te leveren.

AfbeeldingAfbeelding

Conclusie

Deze handschoenen zijn zeer geschikt voor de airsofter met een kleine beurs.

+ Voor een kleine beurs.

+ Voelen degelijk aan.

+ Prima voor gebruik tijdens skirms!

+ Te koop bij een betrouwbare webwinkel

- Chemische lucht wanneer ze nieuw zijn

Afbeelding Afbeelding Afbeelding
Aut vincere, aut mori
Avatar gebruiker
DrPepper
S.O.A.G.G. Team Member
 
Berichten: 545
Geregistreerd: zo 13 jan 2013, 13:30
Woonplaats: Groningen
Camouflage: ATACS AU
Replica Collectie: G&G R8-L, G&G CM 16, WE hi capa 4.5, Elite Force Colt 1911 Mark IV, WE Glock 17 4gen.

Keer terug naar Airsoft.nl Reviews