Over Airsoft Heaven

http://www.Airsoft-Heaven.nl/ - Terrein in Almere

Over Airsoft Heaven

Berichtdoor Christiaan » vr 16 aug 2013, 08:33

Airsoft Heaven wil een meerdwaarde leveren aan de Nederlandse airsoft-community. Er zijn veel organisaties waar je hele leuke en mooie skirms kan hebben en wij willen daar graag iets aan toevoegen.

Daartoe organiseren wij Tactical Training Days, Airsoft Practical Shooting Days en TacSim skirm dagen.

Afbeelding
Het is allemaal begonnen met de Airsoft Practical Shooting Day. De dag ontstond uit een behoefte om tijd en ruimte te hebben om met airsoft en je replica bezig te zijn, zonder van skirm naar skirm te hoeven haasten. Een dagje kennis maken met anderen, gear vergelijken, je replica afstellen en inschieten, oefenen met je team, je hebt heel veel keuze en vrijheid. Inmiddels zijn er een paar vaste onderdelen van zo'n Practical Shooting Day. Er is altijd een competitie, hetzij pistool dan wel combat shooting, sniper of nog anders. Er is altijd een workshop, over schiethoudingen of je gear of velddiensttekens. En er is aan het einde van de dag altijd een korte skirm om je replica en gear even in de praktijk te kunnen testen.

Afbeelding
De Tactical Training Day is ontstaan door en voor mensen die de grens tussen realisme en het spel willen opzoeken. Daadwerkelijke bestaande tactieken, skills en drills worden door ervaren (ex)militairen aan jullie aangeboden op een rustige manier, aangepast voor de airsoft sport.

Afbeelding
De TacSim is nog in de conceptfase maar voortgekomen uit een visie om in een strijd tactische keuzes te kunnen (en moeten) maken. Toegespitst op groepen van 4-7 airsofters moet je nadenken over de keuzes voor je gear, maar ook keuzes voor je ondersteuning. Versterkingen in het veld, artillery, spotters en UAV's worden in het spel gebracht. Vanzelfsprekend werken we niet met echte artillery en UAV's etcetera, maar we proberen door gebruik van marshalls en bijvoorbeeld geven van informatie of gebruik van rook zoveel mogelijk de effecten hiervan op het slagveld na te bootsen.

We werken met punten dus elk team is in de basis even 'sterk'. Het zijn de keuzes die je maakt en de inzet van je middelen die uiteindelijk het verschil moeten maken.
Avatar gebruiker
Christiaan
 
Berichten: 55
Geregistreerd: vr 20 jul 2012, 19:53

Keer terug naar Airsoft Heaven