26 januari - Tactical Training Day 1 part 1

http://www.Airsoft-Heaven.nl/ - Terrein in Almere

26 januari - Tactical Training Day 1 part 1

Berichtdoor Christiaan » vr 03 jan 2014, 23:10

Facebook: https://www.facebook.com/events/677192828971615/
Tickets: http://www.airsoft-heaven.nl/index.php/events/ttd.html

Deze dag staat in het teken van oefenen van tactische vaardigheden, zowel individueel als in groepsverband.

Je kunt je aanmelden als individu of als team. Er is plaats voor maximaal 32 personen. Aanmelding is door een ticket te kopen via onze shop en een mail te sturen naar info@airsoft-Heaven.nl met je naam, nabv nummer en eventuele introducees. Aanmelding is definitief na betaling!

De deur gaat open om 9u voor inschrijven en FPS meting. FPS in ongelimiteerd (3,5J) tijdens de workshops (er wordt niet op elkaar geschoten) maar conform nabv voorschriften de laatste anderhalf uur (praktijk toepassing).

We delen de groep in tweëen; de ene groep start met Patrouille en doet in de middag Contactdrill, de andere groep vice versa.

Om 10u begint een workshop 'Patrouillegang'. Hierin gaan we in op het nut van patrouilles, rollen in een patrouille, velddiensttekens, samenwerking, communicatie, leiderschap, 360 graden waarneming en meer. Het bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waarin (bijna) iedereen elke rol een keer vervult.

Van 12 tot 13u is er een pauze bij Gladiator met tijd voor uitpuffen, kletsen, een hapje en een drankje. Sla dan ook goed in want in de middag komen we hier niet meer terug.

Van 13u tot 15u is de workshop Contactdrill. Hoe reageer je als individu en als duo op beschoten worden. Hoe ga je om met dekking, vuursectoren, afbreken of juist voorwaarts gaan. Welke commando's zijn er en hoe neem je elkaar over zodat er continue dekking bestaat. Ook deze les is vooral praktijkgericht.

Rond 15u doen we nog een korte pauze, en om 15:30 gaan we het geleerde in praktijk brengen door middel van een paar korte scenario's waarin teams omstebeurt een patrouilleopdracht krijgen terwijl er op ze 'gejaagd' wordt.

Tijdens deze dag is het handig om bij je te hebben:
- aantekenmateriaal
- kniebeschermer(s)
- handschoenen
- water
- cash geld
- replica, BB's en meerdere (bij voorkeur real-, low- of midcap) magazijnen.

Het dragen van camo is niet nodig (maar mag natuurlijk wel).

De training wordt gegeven door Rob en Christiaan, beiden ervaren (ex-)onderofficieren van de landmacht, en is een eerste dag in een serie die verder zal gaan met trainingsdagen over vuur & beweging, radio procedures, groepsoptreden, Australian Peeling, en meer.

De dag kost 30,- euro.
Avatar gebruiker
Christiaan
 
Berichten: 55
Geregistreerd: vr 20 jul 2012, 19:53

Keer terug naar Airsoft Heaven