Nichts neues am Front - 12 januari

http://www.Airsoft-Heaven.nl/ - Terrein in Almere

Nichts neues am Front - 12 januari

Berichtdoor Christiaan » ma 13 jan 2014, 15:31

Het is gisteren een erg dynamische dag geweest! Hier even in korte bulletpoints wat de missies waren en wat er als resultaat is gekomen.

De NEO infiltranten moesten met belangrijke informatie terugkomen naar hun thuisbasis. Daartoe moest de NEO hoofdmacht een HAW (Hoofd Aanvoer Weg) openen en vrij houden.

Ondertussen kreeg UNAF de opdracht terrein te vermeesteren en een geografische lijn vast te houden en daarmee de HAW te ontzeggen aan NEO. Tevens waren enkele UNAF krijgsgevangenen achter de linies van NEO terechtgekomen na een ontsnapping uit hun POW kamp. Daarnaast was de dochter van Generaal de Vries, Tanja, ontvoerd door NEO en hebben de UNAF commando's de opdracht gekregen haar te vinden en haar locatie te onderkennen.

Tenslotte waren de DMU-huurlingen ingehuurd om de krijgsgevangenen te vinden en te bevrijden.

De schermutselingen braken al snel uit bij een bottleneck in het terrein en zowel NEO als UNAF zaten snel vast in hun linies; de HAW werd niet geopend maar ook de lijn werd niet door UNAF vastgehouden zoals was opgegeven. Niet veel later werd UNAF in de rug aangevallen door de terugkerende infiltranten, die op hun beurt echter weer uit werden geschakeld door UNAF en DMU gezamenlijk.

DMU was vast komen te zitten in de strijd om de HAW waardoor ze niet hun missie konden volbrengen om de POW's te bevrijden en zijn direct door UNAF-highcommand afgedankt. Daarop besloten de DMU huurlingen om, met medeneming van een gevangen NEO infiltrant, zich in te laten huren door de NEO strijdkrachten. Toevalligerwijs had deze infiltrant de kritieke informatie bij zich en is die toch bij NEO terecht gekomen. Ondertussen hebben de POW's op eigen kracht, met buitgemaakte wapens, de linies veilig bereikt.

In de chaos van de strijd is Tanja gevonden (die mee bleek te strijden aan de kant van NEO!) en in haar been geschoten, en afgevoerd naar de UNAF basis.

Om Tanja af te voeren moest UNAF daarna een LZ inrichten diep in vijandelijk gebied, terwijl ze ondertussen op de hielen werden gezeten door NEO die haar weer terug wilde. Ook kreeg NEO ondertussen de opdracht om een Nepalese commando die als trainer/adviseur zou op gaan treden te vinden in de DMZ en naar Vrij Waterland te escorteren. De linies van beide partijen hielden echter stand en geen van de opdrachten leek op korte termijn te gaan lukken.

UNAF heeft toen een aantal van haar troepen middels para-drop in een verlaten dorpje in NEO gebied ontplooid, waar direct een hospitaal (spawn point) in gebruik werd genomen. Ondertussen was Tanja echter toch door NEO troepen bevrijd maar tijdens haar vlucht door een UNAF soldaat neergeschoten en daarna geëxecuteerd met een hoofdschot. Zij is zwaargewond afgevoerd door NEO medics en de vraag is maar of zij het overleeft.

Hierna kreeg UNAF de opdracht een speerpunt te vormen, diep NEO gebied in, en zoveel mogelijk terrein te vermeesteren. NEO zette alles op alles om dit te voorkomen en heeft uiteindelijk met moeite 3 van de 5 objectives weten vast te houden, waar UNAF er slechts één had.

De conclusie van de dag is dat er veel gestreden is maar dat er geen doorslaggevende winnaar is; UNAF heeft een kleine voet aan de grond gekregen in Vrij Waterland maar NEO lijkt niet van zins maar één meter te wijken en laat UNAF voor elke centimeter strijden en lijden. Tanja is weliswaar weer in NEO handen maar zwaargewond, de Nepalese commando is nooit gevonden, de krijgsgevangenen hebben zichzelf bevrijd en de DMU huurlingen zijn verdachter dan ooit door hun wisselen van kant.

Niets nieuws dus aan het front.
Avatar gebruiker
Christiaan
 
Berichten: 55
Geregistreerd: vr 20 jul 2012, 19:53

Re: Nichts neues am Front - 12 januari

Berichtdoor djlex » vr 17 jan 2014, 23:54

Ik vond het erg leuk. En kom zeker vaker voor TacSim.
oja, waar staat de grote groepsfoto?? k ben erg benieuwd.

cya,
de medic :)

Hierbij de beloofde foto van enkele mede airsofters.
Afbeelding
Avatar gebruiker
djlex
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do 09 jan 2014, 23:01
Camouflage: DPM
Replica Collectie: WE Katana M4, Colt 2009 Rail Concept, Dan Wesson 8"inch, TM Desert Eagle, AWS.338LM

Re: Nichts neues am Front - 12 januari

Berichtdoor FooBear » za 18 jan 2014, 09:40

Het was weer een geweldige dag! TacSim is wat mij betreft zoveel leuker, dat normale skirms me een beetje tegenvallen.
福熊(猫)
FooBear Foo de Beer
Major Gear Nut, Special Task Force Unit (STFU)

For a Gear Nut, there are no such things as bad weather and challenging circumstances. There are only good opportunities to test gear :-)

And of course, chances to work out, dragging all that gear around.
Avatar gebruiker
FooBear
S.T.F.U. Member
 
Berichten: 1728
Geregistreerd: ma 28 jan 2013, 18:30
Woonplaats: Regio Den Haag
Camouflage: M90, M/84, Multicam, PMC
Replica Collectie: ARES TAR-21, MagPul PTS Masada CQB, HK G36 GBB, TM P90, Umarex HK45, HK USP Tactical, TM P226R, WE Glock 18C, KJW KP-05, Stark Arms S17

Re: Nichts neues am Front - 12 januari

Berichtdoor 1oo7hndrd » zo 19 jan 2014, 17:49

De groepsfoto en meer beeld materiaal staan hier;

https://www.facebook.com/airsofthemel/photos_stream
Opinions are just like assholes, every one has one.
STFU DADAFA.
IAPS heeft net zoveel met skirmen te maken als een koe met knikkeren.
(The world according to Bart)
Avatar gebruiker
1oo7hndrd
S.T.F.U. Member
 
Berichten: 940
Geregistreerd: zo 07 apr 2013, 19:40
Camouflage: Vegetato & ATACS-FG
Replica Collectie: VSR-10 G-SPec (TM), Colt M15 MOE (King Arms), M9A1 dual (KJW)


Keer terug naar Airsoft Heaven